Предлагани

Услуги

Затъмняване на автостъкла

Все повече хора желаят да си осигурят максимален комфорт, когато са в автомобила си и шофират. За някои това е свързано с условията, които гарантират безопасност на шофьора и пътниците. Докато други търсят най-добрата видимост при всякакви метеорологични условия.

Тази цел може да се постигне чрез тониране на стъклата на колата със слънцезащитно фолио. Това е модерна технология, която придава на стъклата допълнителна здравина и защита.

Какви са предимствата при поставянето на фолио за затъмняване на автостъкла?

  • ✔ Защита при счупване на стъклото – при инцидент фолиото задържа стъклото на мястото му и предотвратява пръскането му на малки парченца
  • ✔ Спира 99.9% от вредните UV лъчи и отблясъци на слънцето
  • ✔ Намалява горещината в купето с до 60% и подпомага работата на климатика
  • ✔ Защитава интериора на колата – фолиото предпазва салона от слънчевите лъчи. Същевременно, кожените седалки са защитени от избелване и захабяване
  • ✔ Осигурява дискретност на пътуващите – фолиото затруднява видимостта и пречи на преминаващите хора да видят какво се случва във вътрешността на колата
  • ✔ Намалява риска от кражба на вещи
  • ✔ Допълва цялостната визия на колата

 

Обърнете внимание, че можете да се възползвате от всички тези предимства само, ако изберете качествено фолио за затъмняване на автостъкла. Важно е и монтажът да бъде извършен правилно. Ние от „Folio4car“ даваме гаранция от 7 години на всички слънцезащитни фолиа и осигуряваме качествено и професионално изпълнение на монтажа. Работим с едни от най-добрите марки фолиа в света като Solar Screen и Sun-Gard. Можем да Ви помогнем да направите най-добрия избор за автомобила си. Свържете се с нас на телефон: 0896 58 68 09, за да запишете удобен за Вас ден и час.

Полиране на фарове

Фаровете са едни от най-важните елементи от всеки автомобил. Те не само осветяват пътя вечер, но и сигнализират на другите участници в движението Вашето местоположение и намерение. За съжаление, вече фаровете се произвеждат от пластмаса. Този материал е значително по-безопасен при инцидент, но притежава и редица недостатъци. Пример за това е пожълтяването при продължително излагане на UV лъчи.

Затова и все по-често виждаме коли с пожълтели, изгорели и очукани фарове. Това не само загрозява външния вид, но и намалява светлината на фара.

Какво е решението?

Ние Ви предлагаме професионално почистване, полиране и монтаж на прозрачно защитно фолио на Вашите фарове.  Защитното фолио предпазва фаровете от вредните UV лъчи, от химикалите в автомивките и от ударите от камъчета по пътя.  С него ще можете да запазите добрата визия на фаровете и да разрешите проблема с пожълтяването и очукването им.

Можем да Ви предложим 2 варианта на защитно фолио. Те се различават по дебелината си и осигуряват различна степен на защита за Вашите фарове. Гарантираме Ви високо качество и професионално изпълнение на полирането и фолирането на Вашите фарове.

Облепяне на автомобили

Цялостното облепяне с фолио е чист и бърз метод за промяна на визията на автомобила. Фолиото се поставя върху боята, създавайки плътно и непрозиращо покритие върху нея. То защитава корпуса от температурни колебания и всякакви външни въздействия.

Най-голямото предимство на фолиото е неговата изключителна устойчивост и възможността да отблъсква вредните UV лъчения. За разлика от боята, фолиото не избелява и не променя цвета си с времето.

Облепянето с фолио не въздейства на вече съществуващата боя. Ако го поддържате правилно, боята под него ще се запази непокътната. Така след време, можете да премахнете фолиото и автомобила Ви да се върне към стария си вид.

Поставянето на фолио за Вашият автомобил е трудоемка и време отнемаща задача, затова трябва да се извършва от професионалисти. Можете да се сдобиете с кола с оригинален дизайн. Всичко зависи от Вашето въображение и бюджета, с който разполагате.

Предлагаме голямо разнообразие от атрактивни цветове. Опциите за дизайн включват – мат, гланц, сатен, хамелеон. Разполагаме и с фолиа, имитаращи текстури – карбоново фолио, драскана стомана, камофлажно фолио, хром-никел. Работим с най-добрите производители на фолиа в света – 3M, AVERY DENNISON, ORACAL.

Затова можем да Ви гарантираме високото качество и професионалното изпълнение на облепянето на автомобила Ви с фолио.

Сградно фолио

Топлоизолацията е един от най-големите проблеми на всяка сграда. Все повече хора се опитват да открият най-доброто решение срещу топлината и студа. А най-трудната част е изолацията на прозорците. Именно стъклото пропуска слънчевата светлина през лятото, а през зимата позволява на топлината да излезе навън.

Сградното фолио е специализирано за нуждите на жилищните и индустриалните сгради. То е разработено чрез нова и иновативна технология, която подобрява енергийната ефективност и изолацията на Вашия дом. Сградното фолио е добро архитектурно решение, което подобрява комфорта в дома Ви.  Може да се монтира върху всякакви стъклени повърхности – прозорци, врати, прегради и други.

Предимствата на сградното фолио са:

✔ Повишава енергоефективността като спира до 90% от топлината, която преминава през стъклата

✔ Предпазва интериора и обзавеждането от вредните UV лъчи

✔ Защитава стъклата от счупване и надраскване

✔ Предпазва жилището Ви от нежелани погледи

Това прави сградното фолио предпочитан избор от много строители, дизайнери и потребители.

„Folio4car“ предлага голям избор от висококачествени сградни фолиа. Свържете се с нас на телефон: 0896 58 68 09 и нашият екип ще Ви помогне да направите най-добрия избор.


Имате въпроси ?

ИМАТЕ ВЪПРОСИ ИЛИ ИСКАТЕ ДА ЗАПАЗИТЕ УДОБЕН ЗА ВАС ДЕН И ЧАС, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ФОРМАТА ДОЛУ